Demoteam member

Koken is mijn passie. Het werd van thuis uit meegegeven, maar rond mijn 18e begon ik met experimenteren tijdens etentjes voor vriendinnen. Naarmate ik ouder werd, kreeg ik ook steeds meer belangstelling in streek- en kwaliteitsproducten. Het liefst maak ik sappen, sausen en gerechten met veel groeten, zaden en verse kruiden. Met het KitchenAid materiaal lukt me dit makkelijk en ik geef mijn ervaring graag door tijdens de KitchenAid demonstraties.


Cooking
90%
Skills
80%
Great Ideas
100%
x

Demoteam member

Je suis diplom??e en boulangerie, p??tisserie, chocolaterie. Je suis pationn??e de cuisine et de gourmandise. Mon mari et moi, nous avons une acad??mie de d??monstration pour de grandes marques qui fournissent les magasins de ta table. Je donne beaucoup de cours qui encadrent la gourmandise, la sant??, la passion et surtout l'harmonie du go??t et de la table. KitchenAid et moi sommes mari??s depuis 18 ans. J'ai appris tellement de choses avec cette empire qui m'??merveille chaque jour.


Cooking
90%
Skills
80%
Great Ideas
100%
x

Demoteam member

Naast acteur ben ik een fervent hobbykok. Ik woon alleen, maar verwen graag de mensen die ik graag zie met lekkere etentjes. Ik ben dan ook zeer leergierig in de keuken en probeer graag nieuwe dingen uit. KitchenAid helpt met daar prima bij. Ik raad dit merk dan ook heel graag aan iedereen aan en kan er tijdens demonstraties uren over vertellen. Ik praat ook heel graag met mensen en pas me gemakkelijk aan in verschillende situaties.


Cooking
90%
Skills
80%
Great Ideas
100%
x

Demoteam member

Gert Vanroy is kok van opleiding en deelt zijn passie voor koken en bakken graag met anderen. Traditionele gerechten in een modern jasje steken, experimenteren met nieuwe ingredi??nten en nieuwe recepten bedenken is ????n van de vele vaardigheden van Gert. Vanzelfsprekend is de hulp van het KitchenAid materiaal in dit alles niet weg te denken.


Cooking
90%
Skills
80%
Great Ideas
100%
x

Demoteam member

Hugo Robbe is een fervente hobbykok. Zowel in de keuken als aan de barbecue. Als hobbykok kan hij op demonstraties tips en trics doorgeven aan de consumenten. Zelf werkt hij al jaren met de KitchenAid apparaten en brengt hij zijn kennis hierover graag over naar anderen.


Cooking
90%
Skills
80%
Great Ideas
100%
x

Demoteam member

Isabella geeft reeds 10 jaar kookworkshops rond de Italian Food. Italiaanse familiekeuken en het bereiden van verse deegwaren zijn haar specialiteit. Ze is auteur van 4 kookboeken en is kok bij een regionale televisie. Sinds enkele jaren verzorgt ze ook demonstraties voor KitchenAid.


Cooking
90%
Skills
80%
Great Ideas
100%
x

Teamleader KijkEnKook bvba

Ik ben een gepassioneerd hobbykok en -bakker en werk het liefst met seizoensproducten. Ik stond als kind reeds dagelijks in de keuken bij mijn grootmoeder om te helpen met koken, bakken, zelf ijs draaien, enz. De liefde voor de keuken heb ik zeker van haar ge??rfd. Ik volgde later een koksopleiding. Ik kan me ook geen keuken voorstellen zonder mijn KitchenAid apparaten en kan er dan ook met hart en ziel over vertellen tijdens demonstraties. Enkele jaren geleden richtte ik KijkEnKook op, omdat ik ondervond dat er veel vraag was naar demonstraties met mensen die een passie hadden voor koken, alsook voor het demonstreren van kwaliteitsvol materiaal. De mensen in het KijkEnKook team zijn dan ook niet zomaar "demonstrateurs of demonstratrices", maar echte demo-koks, die consumenten degelijk kunnen adviseren en tips geven.


Cooking
99%
Skills
99%
Great Ideas
99%
x

Demoteam member

Liesbeth Faglia heeft ruime ervaringen als demo kok. Naast banketbakker is Liesbeth ook kok. De Italiaanse keuken is haar specialiteit omdat ze al vele jaren getrouwd is met een Italiaan. Het overbrengen van kennis en haar enthousiasme voor het vak zijn Liesbeth's drijfveer voor iedere demo.


Cooking
90%
Skills
80%
Great Ideas
100%
x

Demoteam member

Ik ben Marielle, mama van vier kinderen en hobbykok. Mijn motto is: Lekker eten begint thuis! Mijn doel: lekkere gerechten maken, vertrekkend van onbewerkte producten. Experimenteren in de keuken blijft een passie en KitchenAid is de perfecte compagnon. Ik deel dan ook graag mijn jarenlange ervaring in de keuken en met KitchenAid met anderen.


Cooking
90%
Skills
80%
Great Ideas
100%
x

Demoteam member

Gepassioneerde vegan/health chef. Genoot een bakkersopleiding en assisteerde vaak tijdens bakprogramma's en food-shoots voor kookboeken. Geeft ook bakworkshops. Zowel in het kook- als bakgebeuren, jarenlange ervaring met de KitchenAid apparaten.


Cooking
90%
Skills
80%
Great Ideas
100%
x

Demoteam member

Als natuurvoedingsconsulente en kok van opleiding ligt mijn grote passie bij het koken en hoe onze voeding in relatie staat met hoe we ons energiegewijs voelen. Demo's en workshops in gezonde en evenwichtige voeding, glutenvrij, lactosevrij of vegetarisch/veganistisch koken, Creatief aan de slag met KitchenAid!


Cooking
90%
Skills
80%
Great Ideas
100%
x