Verse tagliatelle
1 kalfslapje pp.
1 sneetje gandaham per lapje vlees
Mozzarella
Marsalawijn
Kerstomaatjes
Basilicumblaadjes
1 sjalotje of uitje
Olijfolie Pezo


Maak de verse tagliatelle (200 gr. 00-bloem, 100 gr. semola en 3 eieren, snuifje zout)
Kruid de kalfslapjes met pezo.
Leg er een sneetje gandaham op, een plakje mozzarella en een blaadje basilicum.
Vouw het vlees op en prik vast.
Bak het vlees aan in olijfolie.
Wanneer het vlees gebakken is, neem het uit de pan en houd warm.
Blus de pan met marsala.
In een andere pan fruit je een fijngesneden sjalotje aan.
Voeg daar de in twee gesneden kerstomaatjes aan toe en kruid.
Snijd enkele basilicumblaadjes fijn en voeg dit toe aan de gestoofde tomaatjes.
Kook de tagliatelle gaar.
Giet af en voeg bij de tomatensaus.
Meng dit alles.
Dien op met de kalfslapjes.
Giet een beetje van de marsalasaus over het vlees.
Enkele verse parmesaanschilfers over de pasta strooien.
Tip: de basilicumblaadjes kan je ook vervangen door salieblaadjes.